Human Design System

Kend dig selv!

Human Design System er det mest opdaterede system til afkodning af vores mekanik på et energetisk plan, ligesom vores DNA er en mekanisk kodning på vores cellulære plan. HDS viser hvordan vores codons (de 64 aminosyrer, som er grundstenene for vores DNA, interagerer med Verden omkring os.


Ud fra et grafisk "road map" vises dit eget unikke design. Mekanikken i hvordan du bliver påvirket af omverdenen og hvordan du påvirker den. Hvordan du agerer og handler som dig selv og hvordan du bliver drevet af hvad du ikke er. Hvordan du tager beslutninger som dig selv fra din egen indre autoritet og hvordan du bliver drevet til at tage beslutninger ud fra dit "ikke jeg"/ ydre autoritet.

Dit liv som det er lige nu, er et resultat af alle de valg du har taget igennem livet.

Det er vores valg som bevæger os fra A til B og derfor afgørende for hvilke mennesker vi omgiver os med, vores arbejde, hjem...grundlæggende alle de oplevelser vi har som rejsende gennem livet.

Hvordan tager du de rigtige valg?

Ud fra hvilken autoritet?


Vi er næsten alle blevet opdraget med at tage vores valg ud fra en mental beslutnings-procces. "Tænk dig nu godt om"! Tanker er en analytisk afvejning af hvad vi kan forestille os resultatet vil være ud fra vores tidligere oplevelser, opdragelse og alle de indtryk vi får ud fra fra andres holdning og deres forventninger (eller det vi tror de er). Resulterende i et valg baceret på ydre autoritet.

Vi er i vores mentale selvopfattelse blevet taget væk fra vores egen unikke indre autoritet. Som børn er det forældrene der bestemmer, så er det lærerne i skolen, smafundets regelsæt, kæresten, vennerne og til sidst igen måske det vi tror børnene har bedst af ud fra vores egen programmering af foregående.

Det vi aldrig lærer er at tage beslutninger som os selv. Vi kan være heldige at finde ud af det gennem et langt livs erfaringer, men ville det ikke være skønt at få et værktøj til at finde den procces, som er korrekt for dig?

Med en Human Design Analyse får du en dyb selvinsigt i hvordan du fungerer, som differentieret unikt menneske -og simple værktøjer, som du kan bruge i din helt mundæne tilværelse, om det så er et valg om dit arbejde, dine forhold, og alle de valg du bliver stillet overfor dagligt. Afprøve om det resonerer og se resultaterne af det på din egen unikke vej gennem livet.

Kend dig selv, så du kan accepterer dig selv, så du kan elske dig selv!


Priser:


HDS Basis Analyse:   Insigt i dig selv og din unikke beslutningsprocces

90 min/ 950kr.


Par Analyse:               Forstå mekanikken i dit forhold til din partner

90 min/ 1200kr


Børne analyse:           lær at støtte dit barn i sin unikke beslutningsprocces

90 min/ 700kr.


for mere info, besøg HDS hovedhjemmeside www.jovianarchive.com