Massage

Kropsaflæsning:


Kroppen er en flydende form, vi hver dag skaber og som reflekterer hvem vi er, hvordan vi har det og hvilket liv vi har haft.

Som udgangspunkt er vores struktur designet til at balancere i tyngekræftens felt. 

Gennem kropsaflæsningen er det muligt at se, hvordan en ubalance/skade skaber kompenseringer for balancen via spændinger gennem hele kroppen, ved at følge bindevævets sammenkædninger af muskler og led. Og måske opdager vi at problemet kommer et helt andet sted fra end hvor smerten kommer til udtryk.

Behandlingen bliver derved mere effektiv og målrettet.

 


Massage:


Ud fra hvad vi har set i kropsaflæsningen sammensættes behandlingen individuelt for at adressere dine unikke udfordringer og forbedre din kropsholdning i forhold til tyngdekræften, ved hjælp af en bred vifte teknikker:


Primært Dybdegående Bindevævsmassage/ Strukturel Integrationsmassage og Mana-massage teknikker.

-Fusioneret med

Ancient Thai/ Yoga-massage, Sports-massage, Shiatsu/Akupressur, 

Cranio Sacral Terapi og "the Vibracusser"- det nok bedste massage-redskab brugt af professionelle verden over, som tilsammen udgør fundamentet for BAI- behandlingen.

 

 

Øvelser:


Baseret på kropsaflæsningen og massagen anbefales øvelser, som kan hjælpe med at rette op på balancen og mobiliteten, fra 25+ års erfaring i yoga, Tai Chi, Chi Qong, Alexander-teknik og Mana.

Derudover anbefales evtuelle kosttilskud og omlægninger i kosten for at adressere problemerne biokemisk.

 Et fuldt BAI-program kan stærkt anbefales og består af

10 sessioner, hvor hele kroppen gradvist bliver gennemgået og integreret i dit eget balancefelt.


Ved bestilling af et BAI-program er den 10’ende massage gratis! og du kan få en Human Design Analyse til 1/2 pris!

en Human Design Analyse  kan give dig en dybere forståelse for din individuelle differenciering som unikt individ, hvordan du påvirker og bliver påvirket af andre, og værktøjer til hvordan du kan tage beslutninger, med udgangspunkt i din egen indre autoritet.


Se alle priser her


BAI-Massage (Body Alignment Integrationsmassage) er en behandling individuelt designet ud fra dine unikke behov, så du kan bevæge dig fremad i livet med bedre balance og kropsbevidsthed.

Behandlingen varer 100min. og er sammensat af 3 dele:

.

Body Alignment Integrations-Massage fokuserer ikke, som almindelig massage på musklerne, men på deres omsluttende lag, kaldet Fascia/Bindevæv, som overfører musklernes kraft til bevægelse sammenkædet gennem hele kroppen i funktionelle linier. Ved at frigøre disse kæder, hvor de er overspændte og "klistret sammen", kan vi påvirke bevægelsesfriheden helt andre steder i kroppen.

Bindevævet omslutter alle muskler, knogler, sener, nerver, blodårer og organer, og forbinder alt i kroppen til den helhed vi er. Det er bindevævet, der giver musklerne deres form og kroppen dens struktur.

Seneste studier afslører at bindevævet/ fascia er er kroppens største og primære sanseorgan overgående synet med over dobbelt så mange receptorer, og forklarer mange af de smerter vi kan få, som ikke kunne forklares ud fra den gamle forståelse af knogle og muskel systemet.


Det konstante pres fra tyngdekraften, dagligdagens stress, fysiske og psykiske traumer, trækker kroppen ud af alignment - dens optimale struktur. Musklerne skal så arbejde konstant for at holde en kollapsende struktur imod tyngdekraften. Bindevævet forkortes og strammes efterhånden og resten af kroppen justerer sig for at tilpasse sig ubalancen. Når kroppen er ude af alignment, skabes der dysfunktionalitet, ubalance og tab af energi.


Kropsaflæsningen er en essentiel del af behandlingen vi gør sammen, som behandler og klient. Ved at følge skævhedernes sammenhæng gennem kroppens bindevæv, kan vi få en forståelse for, hvor en ubalance stammer fra og hvordan kroppen kompenserer for/med spændinger. Behandlingen bliver derved mere effektiv og målrettet.Det er meget lærerigt at se sig selv i spejlet med fokus på de skævheder man sjældent lægger mærke til alene.


BAI-Massage tilretter og afbalancerer kroppens struktur ind mod dens naturlige balancefelt ved at strække og skille/repositionere bindevævet med rolige dybe tryk og strøg. Det er ved at lytte til bindevævet, at det begynder at åbne sig, og ved at følge med, at det slipper. Når bindevævet er strukket og adskilt, tillader det musklerne at bevæge sig frit og effektivt. Ved systematisk at gennemarbejde kroppen, vil bindevævet blive forløst og kroppen kan tilegne sig sin optimale struktur.

 
Book en tid til behandling på tlf:


+45 61696668eller skriv en mail:

 
 
 
 

Jeg har arbejdet professionelt med Bevægelses- og Strukturel Integrationsmassage Terapi, dyb bindevævsmassage, Shiatsu og yoga-massage siden 1997, som RAB godkendt massør.

Er uddannet Yoga Alliance certificeret yogalærer, med 25 års egenpraksis og underviser på Yogalæreruddannelsen LagoCph.


Jeg har udover yogaen siden 1992, arbejdet meget med Tai Chi, Alexander teknik og andre bevægelsesterapiformer, og det er mit mål som behandler og lærer at kunne viderebringe dybere praktisk forståelse for hvordan vi bevæger os gennem livet i harmoni med vores unikke funktionelle design.


- Chrell Kemnitz